Änglar

Susan Lordi är en konstnär som gör uttrycksfulla änglar och figurer i willow tree. Originalen gjuts sedan i en form i resin (en keramikblandning). Dom är fantastiskt vackra och säger väldigt mycket. Varje produkt har ett namn och ett litet ordstäv som beskriver just den produkten, t ex ett par som håller om varandra kallas ”Promise” med ordstävet ”Hold dear the promise of love”. Just denna figur är 23 cm hög, en perfekt present till förlovning eller bröllop.

Alla änglar och figurer är den perfekta presenten vid varje tillfälle, dop, konfirmation, födelsedag, skolavslutning (både att tacka lärare med och att uppmuntra elever med), tacka kattvakten, krya-på-dig osv.

Titta gärna på www.willowtree.info – där hittar du alla kategorier. Titta in i min webbutik, klicka på länken högst upp till höger på startsidan av denna blogg. Priserna för dom små är 160 kr respektive 180 kr, för mellan 260 kr och för de stora 290 kr respektive 315 kr. Det är betydligt lägre pris jämfört med ordinarie priser. Frakt tillkommer beroende på vikt. Vid köp över 500 kr fri frakt. Kontakta mig på elisabeth@chateauvadeau.com om du funderar över något. Titta in i min webbutik, där finns alla änglarna och figurinerna beskrivna en och en. Webbutiken hittar du högst upp till höger på första sidan.

     

Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s