Kontakt med farmor

Vill du kontakta mig så går det bra på elisabeth@chateauvadeau.com, titta också på bolagets hemsida www.chateauvadeau.com eller gå in i webbutiken från bloggens startsida.

I bloggen skriver jag vad som poppar upp, från min vardag eller någon händelse som berör, filmer och böcker. Jag vill gärna att du kommenterar.

För att få balans i livet stickar jag mycket, så mycket att jag gärna säljer för den som inte hinner eller vill sticka själv. Det blir mest sockar, sjalar, mössor, pulsvärmare och barnsaker, men nu börjar jag även med tröjor och koftor för vuxna. Böcker har jag alltid flera stycken på gång, i olika kategorier. För välbefinnandet motionerar jag en hel del, mest varje dag med antingen yoga, promenader och cykling. I mitt må-bra-koncept ingår även goda samtal med bra vänner, ofta över en kopp kaffe. Allra bäst mår jag när jag umgås med mitt lilla barnbarn.

7 kommentarer

7 tankar om “Kontakt med farmor

 1. Kanske att du skulle puffa då och då för grejorna du säljer i inlägg med fina bilder samt länkar till sidorna i huvudet??? Bara en tanke.

  • Tack för feed back! Jättebra att få höra vad andra tycker. Tekniken är inte min bästa sida men jag jobbar på det, att få till bra bilder. I dag var jag ute i ett rapsfält, kanske blir det en bra bild.

   • Övning ger färdighet! Jag tar alla mina foton med mobilkameran och ibland har det blivit riktigt bra bilder. Bilder drar till sig uppmärksamhet. Genrebilder av olika slag är alltid bra att ha i lager. Om man ska köpa nåt vill man gärna se varan som erbjuds först.

   • Ofta vill man också ta i varan, hur många gånger har jag inte känt på tröjor och blusar, och oftast utan att köpa, så det kanske är bättre med en bra bild!! Jag ska öva.

 2. Hej! Kul det här med egen blogg. Den är jättefin och intressant att läsa. Ja det är kul att bli farmor eller mormor, själv är jag ju som du vet farmor till tvillingar som redan är 16år. Har själv funderat på att starta en fotoblogg men har inte kommit längre än till funderingar ännu.

  • Det klart att du ska visa dina fina bilder, och då är en blogg ett väldigt bra alternativ. Kul att du följer min blogg, extra kul med en kommentar. Säg till när du startat din blogg, så jag kan följa den. Hälsningar Elisabeth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s