3-årskalas i parken

Jag har varit en vända till Stockholm. Stellan fyllde tre år. Efter frukosten fick han blåsa ut tre ljus i tårtan med strössel, fyra olika strössel (svart, brunt, grönt och blått, aj, aj, så mycket färgämnen). Blåsningen gick bra. Han tog emot sången och hurraropen med ett stort leende. Sen högg han in på tårtbiten med svart strössel. Det var banan och färska blåbär i tårtan, så den var inte bara onyttig.

Kalaset var så trevligt ordnat i Humlegårdens park, nedanför parkleken. Det var blandat vuxna och barn. Många fina presenter fick Stellan. Dagen till ära hade han cyklat till parken, med stor koncentration. Stellans pappa hade bakat många goda kakor till kalaset.

Nu är det vardag igen, och har jag inte att pyssla med så kommer det olika uppgifter som tar mycket energi. Idag var jag inne i stan och bytte bok i ”Läslustan”. Jag cyklade både igår och idag. Det är varmt men blåser riktigt mycket, men inte kuling som Pia Hultgren spådde igår. Inget regn heller har det kommit. Ibland är det bra när de spår fel.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s