Tango för vilsna själar

hämta

Tango för vilsna själar av Lucy Dillon är en bok på drygt 500 sidor. Den är lättläst, liksom hennes andra böcker, som jag också har läst. De har samma ingredienser, det är feelgood för hela slanten. Boken handlar om Katie och Ross, som för att rädda sitt äktenskap, börjar på en danskurs. Danskursen leds av Angelica, en prisbelönad dansare som kommit tillbaka till den lilla orten för att rensa ur sin mammas hus. Lauren, som drömmer om ett sagobröllop går också på danskursen för att träna på bröllopsvalsen tillsammans med sin blivande make Chris och sina föräldrar Frank och Bridget. Med på kursen finns även de äldre paret Peggy och Baxter, som kan dansa men som vill fräscha upp kunskaperna. Paren lär sig inte bara att dansa utan även mer om sig själva och det som är viktigt i livet. För den som gillar den här typen av läsning är det en bra bok. Den gör ingen besviken.

Hur gick det med min promenad igår? När jag tittade ut och såg att det var uppehåll, så tog jag snabbt på träningskläder, gjorde rent i kattlådan och knöt på skorna och gick ut. Då öser regnet ner! Vad gör jag då? Går in, och tar på min regnponcho, och ger mig ut. Det regnade i 55 av 60 minuter. Endast den allra sista biten var det uppehåll. Min skor blev sjöblöta, och luktar inte hallon, så de får ta en sväng i tvättmaskinen. På gårdagens promenad mötte jag en enda människa, en kvinna med en hund.

2 tankar om “Tango för vilsna själar

 1. Boken ska jag kanske köpa till mamma, hon vill ha/behöver just den här typen av böcker.
  Promenaden lät härlig, jag älskar att promenera i regn! Här är det bara mulet och klibbigt fortfarande. Där jag var på toa (intervjun som inte blev av) regnade det medan jag satt och väntade på att intervjuaren skulle dyka upp. Vad jag såg på nätet var det visst översvämningar där så sent som igår…

  • Jag tror också att boken skulle passa din mamma. Det är inte riktigt din piece of cake.
   Det är inte alls dumt att promenera i regn. Skorna står nu på tork efter en runda i tvättmaskinen.
   Ja, jösses vad det regnade på sina ställen igår! Översvämningar både här och där. Naturen rår vi inte på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s