Skaffa dig ett liv!

DSCF2144

Ja, denna uppmaning fick jag idag i min postbox. Jag vet vem uppmaningen kommer ifrån, även om sändaren inte själv skrivit. Om jag lever, har jag inte då ett liv? Får jag inte leva mitt liv som jag vill?

Den som skickat uppmaningen har alltid levt genom någon annan, som stöttat och hjälp h’n. H¨n själv har alltid lutat sig mot människor i gråzonen. För mig är inte det livet.

Vem är det som bestämmer om tre veckor runt jul i Thailand är livet? Vem bestämmer om andras liv? Vem bestämmer att den som äger mest när han dör har haft ett bra liv?

Avsändaren är samme (direkt eller indirekt) som ibland beställer varor i andras namn och som öppnar olika mejlkonton och skriver kommentarer. Är det livet?

För mig är livet att uppleva saker, inte att räkna antalet kronor eller saker!

6 tankar om “Skaffa dig ett liv!

  1. Men fy, vilken tragiskt människa!! Usch hur kan man vara så elak?! Snälla försök att inte bry dig om det!! 😦 Du vet ju såklart att du har ett stort & rikt liv!! STOR KRAM till dig!! 💐😍

  2. Haha fast egentligen är det ju solklart vem som behöver skaffa sig ett liv!! Å inte försöka suga näring ur andras!! Ja du milde!! Stackars människa!! 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s