Lunch med mycket input

Idag ska jag äta lunch med G, en av de mest positiva människor jag känner. Hon kan alltid se någon positivt i allting. Det går inte att bli annat än glad av att träffa henne.

storiris

Gårdagens lunchsällskap var sonen, han som bor här i stan. Han har svåra smärtor efter en whiplash, som han fick den där hemska januaridagen i det förfärliga snöovädret efter mammas begravning då jag krockade med en stolpe. Det var en knappt meterhög stolpe som stod en bit ut i vägen, och som inte syntes på grund av ovädret, som jag körde rakt i. Stolpen försvann en bit in i min bil på den sida där sonen satt. Då körde jag ändå i kanske 30 km/tim. Bilen är skrotad, sonen är skadad med i princip ständig huvudvärk och nacksmärtor. Han går på akupunktur, som hjälper för stunden. Det var jag som körde, och som har orsakat detta. Det är tungt att bära.

Solen fortsätter att skina även idag.

EU-valet, ja, vad säger vi? Jag röstade, men inte på något av de partier som gick framåt. Jag förstår miljöpartiets framgång och moderaternas tillbakagång, som mycket beror på partiernas förstanamn, tror jag. Vad tror du?

4 tankar om “Lunch med mycket input

 1. En sån vän önskar jag också att jag hade! Men Anna är rätt bra på att få mig att skratta när livet och tillvaron känns som mest eländiga…

  Jobbigt att bära att det var du som körde bilen när sonen skadades. Men det var en olycka, glöm inte det! Och det vilken tur att du inte körde fortare!..

  Valet ja… Jag röstade inte på nåt parti som har demkraterna i sitt namn, that’s for sure. Men vad hjälpte det… Ruggigt, tycker jag att resultatet blev!

  • Du har tur du, som träffar Anna oftare än jag träffar min vän G. Det blev som vanligt en glad och trivsam lunch.
   Jo, jag vet att det var en olycka, och att jag kör som en kärring, men vad hjälper det när Trafikverket ställer ut stolpar som inte syns.
   Inte heller jag röstade på något demokratparti. Javisst är det läskigt, hur ska det bli när de ska gruppera sig, uj, uj, uj!!

   • Ja Anna och jag ses ju ungefär två veckor i månaden och så nån helg också. Hon får mig ALLTID att skratta när tillvaron är skit.

    Kan väl aldrig tro att du kör som en kärring, men faktum är att jag kör världsbäst! 😉

 2. Det låter härligt, att få skratta när livet är skit! G träffar jag fem gånger om året, när hon fyller år och när jag fyller år, när hon har namnsdag och när jag har namnsdag plus en gång före semestern (idag).
  Jag tror säkert att du är en bra bilförare. Vinterkörning gillar jag inte alls. Då kör jag väldigt, väldigt försiktigt, och inte ens det hjälper. Sen är jag säkert en bromskloss, oavsett väder. Men jag har kört på Autobahn i sådär 130-140, och lite läskigt var det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s