Vilket land blev tvåa?

Eftersom jag inte såg ESC igår, och jag nu på morgonnyheterna hört att Österrike vann och vi kom trea, så undrar jag så klart, vilket land blev tvåa?

I området här jag bor håller alla reda på alla. Vi är som en storfamilj, på gott och ont! När jag höll på att renovera köket så såg givetvis mina grannar det. Mina grannar mitt emot har bott i lägenheten som jag nu bor i. Jag tror jag skrev om det, när jag precis baxat ut spisen i hallen så ringer grannen på och frågar om han fick köpa spisen. Han fick den för ett par hundralappar, och hämtade den direkt. Så blev jag av med den! Den gamla kylen/frysen hade jag tagit ut till kollo för att kanske ha där. Jag stod en dag och tittade på den och tyckte den var för stor, och bestämde mig för att skicka den till återvinningen. Kanske kan grannen läsa mina tanker, för dagen därpå ringde han på och frågade om kylen/frysen. Jag sa att jag tänkte kasta den. Då ville han ha den. Han och svärsonen kom direkt och hämtade den. Jag blev av med den och grannen blev glad. Grannarna har köpt en stuga och behöver vitvaror, och vad kan vara bättre än de vitvaror som de redan känner till! Som tack för kylen/frysen fick jag en ananas i krukväxtform, en väldigt fin krukväxt, eller hur?

DSCF2074

Skurvädret fortsätter även idag. Jag ska nog hitta en stund då det är uppehåll, för jag behöver ut i ett ärende. Imorgon blir en lång dag.

En god vän ringde igår. För länge sedan var vi väldigt mycket tillsammans. Vi tappade kontakten när jag flyttade långt bort. Sedan jag kom tillbaka till ostkanten har vi sporadiskt setts några gånger, men nu får vi tag i kontakten på riktigt. Hon berättade att hon är sjuk, och att hon i veckan ska börja på en behandling för något som hon redan är opererad för tre gånger. Jag hoppas givetvis att behandlingen lyckas. Återigen, skjut inte upp något som du kan göra redan idag!

2 tankar om “Vilket land blev tvåa?

 1. Eh… jag tror att Holland kom tvåa. Det var en lite countrytyp av låt som jag inte gillade alls.
  Bra när saker och ting som vitvaror kommer till användning och skönt för dig att slippa forsla bort dem. Vilken häftig ananas!!!
  Nej, man ska inte skjuta upp saker och ting, för man vet inte om man lever i morgon. Jag vet precis. Men tack för att du påminde mig!

  • Jag hittade till slut att Holland kom tvåa. En anonym countrylåt mellan två ballader alltså……….
   Det var väldigt bra att slippa både spis och kyl/frys utan ansträngning, och i stället få en häftig ananas. Jag hoppas jag kan sköta om den.
   Oavsett vad det än gäller, skjut inte upp det! Vi kan inte nog tjata om det. Precis som du säger, vi har inga garantier för att vi kan göra det i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s