Inget aprilskämt

Jag önskar att det vore ett aprilskämt. Det verkar inte bättre än att jag är allergisk mot någonting i min nya säng! Sedan sängen kom in i min bostad har jag varit konstant förkyld. Under mitt besök i Stockholm mådde jag hur bra som helst. Jag hinner knappt innanför dörren här hemma förrän huvudvärken slår till på nytt, och jag är på nytt täppt i näsan. Det är obegripligt. Jag mår skit. På nätterna är det som värst. Någon som har något tips på vad det kan vara?

8 tankar om “Inget aprilskämt

  1. Nej så trist! Kan det vara något material i stoppningen i själva resårbotten? Eller din säng kanske inte har någon sådan? Eller i madrassen??? Fy så jobbigt!!! 😦

    • Jag har skickat frågan till butiken där jag köpte sängen, men givetvis inte fått något svar ännu. När jag orkar ska jag gå dit och höra efter. Sängen har en resårbotten och en tjock bäddmadrass.

      • Jag tror att du hittar allergiproblemet där. Hoppas du får reda på vad såväl botten som madrass innehåller så att du kan kolla vidare om det är nåt du är överkänslig mot där i. Fasen vilken otur! 😦

  2. Jag vet inte att jag är överkänslig mot något, så det kommer att bli ett detektivjobb att hitta boven till mina besvär. Otur är bara förnamnet………….vore kul att åka på en räkmacka vid något tillfälle!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s