Fjärde advent

DSCF1886

Ute är det mörkt. Det är tyst, endast katten och jag är vakna. Katten har fått vatten och jag kaffe. Vi lyssnar på Magnus Johansson som spelar så vackert på sin trumpet. Flera låter ger gåshud. Skivan (ja, jag spelar skiva, lyssnar inte på Sportify) heter ”I juletid”. Fyra ljus är tända. Vi unnar oss lyxen att inte stressa.

4 tankar om “Fjärde advent

 1. Och jag slappar vid datorn. Vilar öronen lite, just nu… 😛
  Fin stjärna – jag har två såna. En är lika gammal som jag och håller nästan inte ihop… 😛

  • Jag förstår behovet av att vila öronen!
   Det är kul med stjärnor som hänger med länge och som blir favoriter. Jag hade länge en vit krans men den har gett upp liksom en halmstjärna, och halmstjärnan var kanske lika bra – känns inte så säkert med halm och värme i kombination.

 2. Gör som du lyssnar ej på spotify,gillar hellre en skiva. Önskar dig en riktig fridfull och avkopplande jul och nyårshelg,kanske med barnbarnet.Själv är vi i Jönköping hos barnbarna.Julkram till dig.

  • Numera ser jag till att ha det rofyllt och avkopplande, så det blir det. Jodå, lille herr Stellan dyker upp. Barnstolen är hämtad från kollo så han ska sitta som hemma när han äter. Julkram till dig också. Önska familjen en riktigt god jul från mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s