Njut av det lilla

Igår var en härlig dag. Jag har tagit fram min vinterjacka och haft den två gånger, båda gånger borde jag valt en tunnare jacka. I förrgår gick jag till stan i jackan och fick knäppa upp den men var ändå alldeles för varm. Igår var det likadant, kanske går jag ut för tidigt? Det är bara ett par grader och ser grått ut, men sen kommer solen och värmer. Då njuter jag. Vad gör det om jag blir lite varm, hellre lite för varm än att frysa.

vattengympa

Jag har möblerat om här hemma. Det blev bra, mycket luftigare och min läsfåtölj har hamnat rätt. Nu är projektet förnya hemmet igång. Det går inte fort men varje förbättring blir bra. Jag är nöjd.

I morse när jag vaknade och stod och bryggde kaffe, så tänkte jag: vad bra jag har det! Styr min dag på mitt eget vis, kan vara flexibel när det behövs. Jag njuter av livet.

vy

Jag har gjort en skiss av min koloniträdgård som jag ska gå till den trevliga tjejen i trädgårdsbutiken med. Hon lovade att hjälpa mig att skissa på hur jag kan göra trädgården mer lättskött.

fler irisar

Har du inget att fira, så kan du alltid fira att du är frisk, varm och mätt. Det är inte alla som är friska, som har en bostad som håller dem varma eller mat att mätta magen med.

2 tankar om “Njut av det lilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s