Fantastisk möjlighet

Nu har jag förmånen att få rå om lille Stellan på heltid. Mamma jobbar och pappa, som egentligen är pappaledig, måste iväg på jobb några dagar. Då kommer farmor. Nu på morgonen har Stellan med god aptit ätit gröt, smörgås och frukt. Smörgåsen var laddad med skinka, ost och gurka. Stellan kastade skinkan på golvet, petade av ost och gurka, sen åt han smörgåsen.

Sen läste vi böcker och så var det dags att gå ut, först till lekparken och därefter till öppna förskolan. I lekparken gillar han bäst att gunga, och då riktigt högt. Efter egen lek bland alla leksaker, andra barn, föräldrar och underbara ”fröknar” var det dags för sångstund. Det gillade alla barnen, även om koncentrationen inte var så lång. Alla välkända barnsånger med rörelser hann vi med på kvarten som stunden höll på.

Då hade Stellan hunnit bli trött efter att ha varit uppe sedan halv sju, så han somnade direkt i vagnen, och sover än. Sen blir det lunch, ut i parken igen, mellanmål, hem och leka och så middag innan mamma kommer från jobbet.

Det är en varm och kvav dag. Troligtvis kommer jag att stupa i säng tidigt ikväll, men ska försöka se ”Min sanning” med Margareta Winberg, en programserie som brukar vara intressant att följa.

Annonser

2 thoughts on “Fantastisk möjlighet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s