Nationaldag

CIMG0323Den enda flagga jag kan uppbringa idag är garnbutikens flagga. Garnbutiken heter Adriane. Jag har föreslagit henne att hon ska ha en röd flagga i stället för den gröna, men grönt är hennes favoritfärg. Nu har hon stängt butiken i Kalmar över sommaren och återfinns långt uppe på norra Öland.

Nej, jag har inte firat Nationaldagen. På travet här i Kalmar har de lite jippon hela dagen. Själva travandet har precis börjat. Jag vet att man samlat in pengar till att göra barnavdelningens väntrum på sjukhuset lite trevligare, vilket är ett väldigt bra och gott initiativ, så jag hoppas de fick in mycket pengar.

Vädret har varit underbart, och är det fortfarande. Här hemma är det korsdrag som gäller. Det kan jag bara ha när grannen ovanpå inte är hemma. Så är fallet idag.

Nu väntar jobb, mycket jobb, riktigt mycket jobb i morgon.

2 tankar om “Nationaldag

  1. Vilken häftig flagga! Jag tänkte sätta upp Regnbågsflaggan på nationaldagen, men folk är så lustiga här runt omkring så jag pallade faktiskt inte… 😳

    • Lustiga människor finns det överallt. Dem får vi inte bry oss om. Nästa år kanske du pallar att sätta upp din flagga. Vi är som vi är, och ska accepteras som den människa vi är. Sen har vi alla fel och brister, men vi är ändå alla lika mycket värda. Tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s