Grattis Danmark!

Då blir det schlager i Köpenhamn om ett år. Kul för alla som gillar ESC.

pingstliljorPingstliljorna blommar. De vet att det är pingst, och en vacker sådan. I alla fall igår även om de blåste lite mycket. Idag börjar dagen med åska och jag kan se att det regnat en aning. Det behövs. Igår provade jag hammocken. Det blev en lat dag, en vilodag från allt ogräsrensande. Grillen provades.

liljekonvaljerLite svårt att se vad det är, men det är liljekonvaljer. En stor del av en rabatt är full med liljekonvaljer. Fint!

Knappt en månad har jag haft kolonin. Det har hänt väldigt mycket i trädgården på den tiden. Från dag till dag ser jag skillnad. När jag kommer dit går jag ”trädgårdsrundan”. Sen tar jag maskrosjärnet och tar bort alla maskrosor jag hittar. Därefter gör jag vad jag tänkt göra, tittar aldrig på klockan och tar en kopp kaffe i farten. Sen kan jag ha vilodagar då jag i princip inte gör ett enda dugg mer än njuter att tillvaron, trots alla orosmoln. De får inte påverka min dag. rosa stenväxtEn liten söt växt som tar sig friheten att växa utanför rabatten, ut på grusgången. Det får den göra.

Njut av söndagen, av ledigheten, av att vara tillsammans, helt enkelt, ha en trevlig och bra dag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s