Bara positiv energi

Efter en god natts sömn där jag bearbetat promenadens tankar igår, har jag hittat lösningen, i alla fall en tänkbar lösning, och det räcker för mig. Det känns fantastiskt skönt! Allt är glasklart. tulpaner

Morgonens städning gör att hemmet är rent och det gick så lätt. Jag tänker på vad Fia sa på stresskursen: låt dammsugaren göra jobbet! Den suger så bra om jag låter den göra det i stället för att trycka allt jag kan och köra som en galning fram och tillbaka med den stackars dammsugaren. Det blir en bukett nya tulpaner framåt dagen.

Stora stygga vargen är bara en svag stackare som numera träffar sina forna lekkamrater med jämna mellanrum i rätten. Sedan de lämnade sandlådan har striderna pågått. Jag tror inte att h*n mår så bra. Det är slitsamt att alltid vara arg och anse att alla andra är idioter.

Garnet rullar ut från mina hyllor. I helgen ska jag packa en stor beställning. Sen hoppas jag att nyckeln till förrådet dyker upp. Det skulle underlätta väldigt mycket.

Det blir en bra dag idag. Jag gör inte som Kungen som lite lättvändligt vänder blad, men nu jobbar jag med ny energi framåt. Fåglarna kvittrar och säger att snart är det vår. Härligt!

4 tankar om “Bara positiv energi

  1. Hej
    Ska nog köpa en bunt tulpaner jag med (så katterna får ngt att tugga på). Eddie fyller 10 år idag, vad tiden går.

    • Äter dina katter tulpaner? Det gör inte min katt, men hon petar gärna ut jord från krukorna. Det gillar inte matte. Eddie 10 år idag, då har du två februaribarnbarn! Jag kommer ihåg när han föddes. Då var vi jobbarkompisar.
      Tulpaner är uppiggande, och vanebildande. Tur att säsongen inte är alltför lång.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s