”Hörs det vad jag säger”

iwa bomanIdag var det Soppscen, denna gång med Iwa Boman som pratade om manligt och kvinnligt och relationer under just namnet ”Hörs det vad jag säger”.  Det blev många goda skratt och många exempel på sådant vi alla kände igen, en kul timme som jag så väl behövde. Före föreläsningen fick vi idag hummersoppa med handskalade räkor, mycket räkor men förra veckans soppa var krämigare och godare.  Det blev promenad fram och tillbaka med ett fikastopp på vägen.

Efter föreställningen, som var fullsatt, stötte jag på flera bekanta, en kusins kusin, en tjej jag gick en kurs tillsammans med för något år sedan och en dotter till en väninna. Det var kanske fler men dessa hejade jag på.

Jag var inne i en garnbutik men där var jag osynlig. Två damer gick in i butiken precis före mig så kanske trodde expediten att vi var i sällskap. Damerna handlade garn och jag stod och väntade på min tur. Det garn jag sökte fanns men inte i den färg jag ville ha. Jag skulle fråga om det kom in senare. Damerna och expediten fortsatte att prata och sen ringde butikens telefon, och jag förstod att det var privat. Då gick jag ut. Det finns garn i andra butiker.

godsakerPå vägen hem handlade jag lite nödvändigheter, Dreamies till katten, choklad och bröd till mig. Jag får börja om med surdegen och just nu tar det emot. Det här brödet är ett bra alternativ, och får duga ett tag.

Årsredovisningen väntar.

Redan torsdag, oj, oj, oj, så fort det går. Gör något bra av torsdagskvällen!

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s