Våga växa – i tillvaron!

Att våga göra saker man egentligen inte törs. Att våga gå utanför sin egen ”bekvämlighetszon”. Då växer man! Ta din plats i världen och säg det du vill ha sagt! Ingen kommer att göra det åt dig.

Ingen annan kan veta vad du mår bäst av, vad som är rätt för dig. Det vet bara du. Du har ditt eget facit. Gå din egen väg. Följ din egen kompass.

Ta plats, lyft blicken och gå stolt och stark med stora skrattande steg!

Saxat ur Friskvårdsmagasinet, Caroline Frank

Här kan du med lätthet köpa alldeles för mycket godis. Det är säkert många som köper sitt lördagsgodis i denna butik.

Idag är det filmdags. Jag har inte läst på än vilken film som visas idag, men det brukar vara bra filmer så jag ser fram emot dagen.

Boken ”Vila i frid” är läst och var spännande intill sista sidorna. Den får toppbetyg! Nu får jag nästan smälta den lite innan jag börjar på nästa. Vissa böcker blir det så med, att det inte bara är att lägga bort den lästa boken och börja på nästa.

Jag bad feng shui-konsulten Annelie om hjälp med det jag fastnade på, t ex där mycket av ett område hamnade ute i trapphuset och i trappan ner till källaren. Det och en del annat löste hon hur lätt som helst. Jag fick ett fantastiskt peppande brev med förslag, tusen tack! Direkt bytte jag plats på fåtöljen och divanen, så mycket bättre det blev! Precis som du trodde är soffbordet alldeles för stort (det hade jag redan kommit fram till) så det hamnar snart på Blocket.

Dagen klokord från en tavla hos Stadsmissionens butik med handgjorda och mycket välgjorda saker: Livet handlar inte om att vänta på att stormen ska passera, utan om att lära sig dansa i regnet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s