Vilsam söndag

Det var en mycket engagerade och inspirerande eftermiddag där vi alla lärde oss att göra en bagua över vårt hem. Tack Annelie för alla tips. Tack också Marika för den krämiga och goda soppan och den underbart goda chokladkakan.

Kvällen blev lång, och slutade inte förrän det blev idag. Därför kommer dagen att gå lite i slow motion, men det gör inget. Det är precis som det ska vara, att göra allt lite långsammare, att stilla sig lite och inte jäkta runt som en jagad råtta.

På 2000-talet har jag redan flyttat sju gånger, inte konstigt om jag nu vill komma till ro. Flera av damerna igår var ensamstående men ville ha en man, och fick då tipset att ha två sängar med ett sängbord på varje sida. Jag säger som tjejen i reklamen: jag vill ha en mysig man, eller en katt. Jag har en katt. Det räcker.

Runt om i caféet finns det olika ordslingor målade på väggarna. Den här texten finns på toaletten.

Jag ska fortsätta med mina boklistor, och lägga in här i bloggen under Månadens varor. Där kan du göra fantastiska fynd. Även om jag blir av med en massa saker när jag flyttar, behöver jag rensa i röran.

Dagen är som gjord för vistelse i naturen, samtal med människor som ger oss god energi och måltider som får ta tid. Unna dig det!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s