I dag blir en bra dag!

Stor kärlek mellan barn och pappa.

Denna rofyllda söndagsmorgon, trodde jag, blev en hektisk morgon med teknikstrul och en cykeltur bort till kolonin som jag inte räknat med. Mina grnnar skulle kommit hem i går men har ännu inte synts till. Därför hastade jag iväg på cykeln för att kolla att allt är i sin ordning. Jajamen, nu är det som när grannarna reste iväg. Förutom halvätna majskolvar, som jag nog får ändra mig till att det är fåglarna som hittat ett nytt matställe. I hastigheten kastade jag på mig min träningsjacka, och insåg att jag kanske borde skaffa en ny. Jag gör reklam för Kurts husvagnar i Ludvika. Därifrån flyttade jag 1999, men jag kan ju konstatera att det är bra kvalitet på jackan som inte är uppsliten, och det beror inte på dåligt användande.

Trevligast i dag blir middagen med sonen. Det blir även en tur till mamma för att visa bilder på hennes sjunde barnbarnsbarn. Däremellan blir det mycket jobb. I morgon ska jag ställa ut på sjukhuset i en stor monter i tre veckor. Det är mycket som ska med, packas försiktigt och sen ställas upp snyggt. Det ska finnas bra information som lockar till köp. Jag ser det som en bra möjlighet att visa upp mina produkter.

Jag börjar alltid min morgon i slowmotion för att komma igång på rätt sätt. När det inte finns en morgontidning tar jag en bok. I dag började jag i Jussi Adler-Olsens bok ”Journal 64”. Jag skulle kunnat sträckläsa den.

Fullt fokus och bra motivation men jag skickar med ett ord i alla fall från motivationsboken: Övervunna svårigheter ger behagliga tankar och ökar motivationen.

4 tankar om “I dag blir en bra dag!

    • Det ser helt ok ut från mitt håll men som sagt, det strulade när jag skulle stoppa in bilden, så kanske är det vajsing från min sida. Vet tyvärr inte hur jag ska åtgärda detta. Sorry! Det kommer fler bilder……………………

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s