Mitt i veckan

En flörtig tomte med ett stort pepparkakshjärta – visst vore han trevlig att ha i köket? Han finns i http://farmorssakeroting.storedo.com som exklusiv hustomte.

Ett regnstråk med inslag av åska kan komma förbi här i dag. Det behövs regn. På Alvaret är det mycket torrt. Triberga mosse som brukar vara välfylld med vatten. Den som bor granne med mossen har nästan fötterna i vatten när dom sitter i sitt lusthus. Nu är mossen torr på sina ställen, så det behövs en hel del regn.

Min goda vän G har en musical i London att se fram emot. Själv funderar jag på om jag ska åka till Bokmässan i år igen. Det är så vansinnigt kul att gå omkring bland alla böcker, alla författare och lyssna på några lite här och där. Förra året tog S och jag en bussresa till Bokmässan. Under bussturen fick vi en tipsrad att lösa. Alla frågor hade givetvis med böcker att göra. Som reseledare hade vi en bokhandlare från Nybro som även satt ihop frågorna. Jag vann ”Brobyggarna” som jag aldrig skulle köpt själv. Jag läste den med behållning.

Mitt i veckan är en vanlig dag, på lunchrasten blir det en cykeltur bort till kolonilotten. Jag ska inte plocka gurkor i dag, bara vattna i växthusen och lite på jordgubbsplantorna, och plocka upp plommon som ramlat ner från trädet. Det gäller att ta försiktigt i plommonen, för getingarna gillar att smaska på plommon.

Ur motivationsboken kommer följande: Dra inte saker i långbänk så att lusten försvinner! Agera!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s