Ny diet – GG

Kläckeberga lantcafé har lanserat en ny diet, GG-metoden. Ät bara allt som Gööö-Gött!! Lantcaféet är värt ett besök av flera skäl. Förutom allt gott som finns att äta finns det en fantastiskt härlig trädgård med mängder av olika sittgrupper. Det är lugn och ro, riktigt meditativt.

Det går givetvis att sitta inne också, i möbler som bara kan köpas på auktioner. Man kan också handla lite olika saker, saft, skorpor, en trädgårdsstaty eller brända mandlar.

Caféet ligger mitt ute i ingenstans men många hittar dit, och dom som hittat dit kommer tillbaka. Det blir ringar på vattnet, den allra bästa reklamen och helt kostnadsfri.

Jag har cykelavstånd dit vilket är extra bra efter en räkmacka med massor av handskalade räckor och en bit ”kläckebergapaj” (hallon och jordgubbar) med vaniljsås, och baljor med kaffe och vatten.

OS är invigt. Nu väntar veckor av sport på teve.

Bruce Springsteen slog publikrekord på Ullevi i går med 66000 besökare. Min syster var en av dom.

Bland alla dom här knapparna botaniserar jag lite då och då. Det brukar ta en stund att hitta den rätta knappen. Det blir liksom pricken över ” iet”  med rätt knapp.

Myggen har kommit till stan. Det kliar på många ställen, men jag ska inte klia. I stället ska jag badda mig med universalmedlet, den polska örtspriten. Den funkar på det mesta.

Gör något bra av denna stilla lördag. Kanske är det slutet på semestern för någon och kanske är det början på semestern för någon annan. Företagare jobbar alltid, så mycket eller lite man vill, men jobbet är aldrig bortkopplat. Det är ett sätt att vara.

Tre veckor kvar tills bebisen är beräknad att komma till världen. Just nu är han på västkusten tillsammans med sina blivande föräldrar.

Annonser

4 thoughts on “Ny diet – GG

  1. Läser din blogg då och då och du skriver bra och kul att läsa. Förstår att du nu går i väntans tider och snart blir du farmor kanske lagom till din födelsedag.Idag öser regnet ner men det känns skönt efter flera dagar med mycket värme. Vattnet är kalasgott nu och man kan ligga i hur länge som helst.
    Har nyttjat den nya dieten ett tag nu så snart måste det bli ändring på den kanten!

    • Livet är för kort för att inte unna sig det man verkligen gillar, fortsätt med det! Här är det åska i luften, har vairt hos mamma på hemmet. Jag tog ut henne på balkongen så hon fick andas lite frisk luft, inte bara institutionsluften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s