Teknikstrul

Det är bara att inse, jag och teknik går inte ihop. Har tagit nya, fina bilder med min nya kamera, och skulle lägga in dom i datorn. Det går inte just nu. Jag måste räkna till tio, säkert flera gånger om, ta en kopp kaffe och sen göra ett nytt försök.

Grannar man inte vill ha, ja, det finns många, och lite beroende på hur man bor. Bor man i stan och i flerfamiljshus får man ta dom grannar man får. Grannen på våningen över mig byter jag gärna ut. Han spelar poker på nätterna, jag hör hans dator, eller så spelar han musik som jag inte vill höra och på en volym som hade räckt med hälften. För tillfället spelar han Nordman om och om igen. Varannan helg har han två små barn som trippar omkring, kör trehjuling inne och är uppe sent. Det är ändå lugnast när han har barnen. Då slipper jag hans pokerspel och hans musik. Hans rökning irriterar mig mycket, till att börja med slängde han ut fimpen rakt ut från balkongen där han står och röker, och en spottloska. Nu lägger han fimpen i en burk, loskar och jag får bli passiv rökare om jag inte hinner stänga. Fy för grannar som borde bo för sig själva utan grannar.

Det är bra läsväder i dag. Här blir det inte så mycket aktivitet. Vi försöker hitta rutiner som funkar, Sotis och jag, tills vi får hit Alice. Då får vi börja om. Det är även bra bioväder. Kanske går det någon film som är värd att se. Bebiskoftan är snart klar. Den blir fin, och det roligaste är kvar, att välja knappar. Det gör stor skillnad, vilken knapp man väljer.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s