Växlande molnighet och regnskurar

Det är en sammanfattning av denna veckans väder, växlande molnighet med regnskurar, i huvudsak på eftermiddagarna. Solen kan visa sig lite här och där och lite nu och då. Samma väder som förra veckan alltså. Inte konstigt att alla som kan och gillar sol och bad tar dom resor som finns, oavsett vad dom kostar och oavsett resmål.

Kvällarna börjar redan bli lite mörkare och lite fuktigare och kyligare. Fruntimmersveckan börjar på onsdag med Fredrik och fortsätter sedan med Sara, Margareta, Johanna, Magdalena, Emma och Kristina. Veckotidningarna är fulla av tårtrecept, ett för varje namn. Varför har Fredrik hamnat bland alla damerna?

Någon som vet vad detta är? Det är persilja. Den blev väldigt stor och fin, satt i pallkrage. I en annan pallkrage hade vi lök. När löken var borta och låadan tom använde katterna den som kattlåda, låda som låda, tänkte dom kanske. Där i området finns väldigt mycket katter. Här i området har var och varannan människa hund. Det är alla sorters hundar, stora, små, enfärgade, fläckliga, strävhåriga eller lurviga. Några har sina hundar lösa vilket jag inte uppskattar. Hur lydiga och snälla hundarna än är kan det hända något som gör att hunden reagerar på inte önskat sätt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s