Polisfritt

Efter olyckan i Borgholm i lördags då en sportbil skenade rakt över torget, har det kommit fram att det inte finns någon polis på Öland. De två bilar jag mötte på bron i lördags kom från Kalmar och skulle till olyckan i Borgholm, en resa i hög fart och med blåljus på en halvtimme. Då hade redan andra spärrat av området. Det känns inte tryggt. Händer det något dröjer det väldigt länge innan polishjälp kommer. Öland är drygt 14 mil långt. Det låter inte långt, men det upplevs väldigt långt när man kör där. Landskapet blir mer och mer likt Gotland, ju längre norrut man kommer.

Apropå Gotland, har ni sett vilka vackra och fantastiska blomsteruppsatser man har på och runt Almedalen? Där talarna står finns en glaspelare fylld med underbara blommor. Teves reporter sitter omgärdad av blomsterarrangemang tillsammans med sina gäster. Det ser väldigt trevligt och gemytligt ut.

Tandläkarbesöket var avklarat på tio minuter, en liten klutt fyllning, lite slipning och så var det klart. Fantastiskt enkelt nu för tiden till skillnad från mina första tandläkarbesök i skolan. Vi hade en tysk tandläkare som ständigt skrek: gaaapa stöörrre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s