Färdiga småkoftor

Koftan passar till en nyfödd. Den är stickad från sida till sida. Enda sömmarna är under armarna. Garnet är Drops Fabel, kan tvättas i maskin 40 grader. Lätt och rolig att sticka.

      Kul med trevliga galgar till de små plaggen. Galgarna finns med olika motiv, här en liten mus.

Den här koftan är i storleken 6-9 månader. Den är stickad i Hjertegarns Primavera, 100 procent bomull, tvättas i 60 grader. Garnet är mycket mjuk. Mönstret är från ariadnegarn.wordpress.com

Omlottkofta med tryckknapp och band till minsta bebisen, stickad i ett lite tjockare garn. Började på den innan vi visste att ”vår” bebis är en pojke. Han sprattlar och sprakar sin mamma så hon är alldeles öm i höger sida. När hon sitter i möten och han tycker att det blir för tråkigt sprattlar han extra mycket.

Ska göra klart två koftor till. Knapparna till den ena koftan vet jag inte vilken sida som är framsida, ska fråga där jag köpte knapparna.

Annonser

2 thoughts on “Färdiga småkoftor

    • Ibland stickar jag för att det är kul, utan tanke på vem som ska ha plagget. Även den lilla blå koftan stickade jag långt innan det var ett blåbär på väg. Tjejkoftan hamnar på lagret.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s