Nystickat

Sjalarna är stickade i samma sorts garn, Svarta Fårets Let´s Knit, 75procent ull och 25 procent polyamid. Jag stickar gärna fler, med eller utan fransar, för 175 kr. Sjalarna kan också användas som magvärmare för den som till exempel har mensvärk.

Barnvagnsfilten är stickad i Hjertegarn, Cotton Silk, 78 procent bomull och 22 procent silke. Garnet är mycket mjuk och gosigt. Denna är till den väntade bebisen men jag gör gärna fler, i vilken färg som helst. Den blivande mamman går nu in i sjunde månaden, har gått upp nio kilo till sina tidigare 57 kilo (172 cm lång). Båda mår bra.

Har nu börjat på en liten prins- eller prinsesskofta i ett väldigt mjuk bomullsgarn som heter Prima Vera. Koftan stickas från halsringningen och neråt, jätteroligt.

I dag är det nästan ingen vind men ingen värme. Man kan inte få allt, inte på en gång i alla fall. Det är precis som med att hålla vikten, man kan äta allting, men inte alltid.

Annonser

10 thoughts on “Nystickat

  1. Åh vilken fin filt! Han kommer att bli bortskämd Blåbäret! Vi ska fundera på om det är något mer som behövs, har svårt att komma på nu på rak arm 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s